De parochiekerken van Reek De oude kapel, die is gewijd aan de Heilige Antonius Abt en Sint-Donatus en te klein en bouwvallig is geworden, wordt in 1789 gesloopt om te worden vervangen. Een nieuwe kerk met toren wordt bekostigd door de inwoners en eerst in 1803 gewijd. Sinds 1822 bezit deze kerk een orgel van de orgelmaker Smits uit Reek. De kerk heeft tot 1926 dienst gedaan.
De parochiekerken van Reek De oude kapel, die is gewijd aan de Heilige Antonius Abt en Sint-Donatus en te klein en bouwvallig is geworden, wordt in 1789 gesloopt om te worden vervangen. Een nieuwe kerk met toren wordt bekostigd door de inwoners en eerst in 1803 gewijd. Sinds 1822 bezit deze kerk een orgel van de orgelmaker Smits uit Reek. De kerk heeft tot 1926 dienst gedaan. x
Informatie over afbeelding of scan x
De parochiekerken van Reek

De oude kapel, die is gewijd aan de Heilige Antonius Abt en Sint-Donatus en te klein en bouwvallig is geworden, wordt in 1789 gesloopt om te worden vervangen. Een nieuwe kerk met toren wordt bekostigd door de inwoners en eerst in 1803 gewijd. Sinds 1822 bezit deze kerk een orgel van de orgelmaker Smits uit Reek. De kerk heeft tot 1926 dienst gedaan.
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.