skip naar content skip naar hoofdnavigatie spring naar service navigatie
sluit
Hulp nodig?

Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)

Meer informatie over de chat-service? Klik hier

Online op dit moment

Stel je vraag

Mariët Bruggeman
Mariët Bruggeman Bhic
Menu
sluit
Hulp nodig?

Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)

Meer informatie over de chat-service? Klik hier

Online op dit moment

Stel je vraag

Mariët Bruggeman
Mariët Bruggeman Bhic

Win een drone op het BHIC tijdens open dagen

Margot America
Margot America Bhic
8 september 2015
Ben jij straks de trotse eigenaar van deze ‘eye in the sky’?

 

Zie jij straks Brabant vanuit de lucht en leg je jouw huis, omgeving (én de Citadel natuurlijk!) vast op de gevoelige plaat? Tijdens Open Monumentendag én Maritiem ’s-Hertogenbosch organiseert het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) in Den Bosch een speciale actie waarbij je een drone kunt winnen. Iedereen kan meedoen, jij ook. Maar daar moet je wel wat voor doen!

In de hal van het BHIC (de Citadel) staat van zaterdag 12 september t/m zondag 20 september een zwarte stolpvitrine gevuld met ‘n paar op elkaar gestapelde dikke pillen, resolutieboeken van de Raad van State. Daar hebben we er heel wat van in onze depots liggen. Als jij het beste raadt hoeveel bladzijdes deze eeuwenoude boeken samen bevatten, dan win jij misschien wel die vliegklare drone! Enig idee hoeveel dat er zijn? Schrijf het aantal én je e-mailadres op een formulier dat bij de vitrine ligt, stop het in de bus en wie weet val je wel in de prijzen.

Veel meer te winnen

Naast de hoofdprijs, een drone t.w.v. 200,- euro (een E-Flite Blade Glimpse FPV quadcopter, de ideale drone om te beginnen met vliegen en de wereld van boven te zien via de ingebouwde camera), valt er nog veel meer te winnen. Tijdens Open Monumentendag én op zaterdag en zondag tijdens Maritiem ’s-Hertogenbosch verloten we per dag voor twee personen (plus hun partner) een ‘Meet & Greet’ met René Bastiaanse, die je vast nog kent van het populaire tv-programma ‘De Wandeling’ bij Omroep Brabant. Daarnaast verloten we tijdens deze evenementen per dag onder de deelnemers aan de actie drie stripboeken ‘Brabant daar brandt nog licht, de geschiedenis van Brabant in strip’. Grote kans dus dat je in de prijzen valt!

Niet alleen tijdens de weekenden, maar ook in de week tussen Open Monumentendag en Maritiem ’s-Hertogenbosch (dinsdag 15 t/m 17 september) kun je deelnemen aan deze actie. Je kan dat mooi combineren met een bezoek aan de expositie ‘Kunst en ambachten in Den Bosch’ in het souterrain van de Citadel. Tijdens de eerstvolgende trekking op zaterdag 19 september doe je dan mee aan de loting en ding je mee naar de hoofdprijs! Kijk voor het volledige BHIC programma tijdens Open Monumentendag/Maritiem ’s-Hertogenbosch op onze site www.bhic.nl/nieuws.

Bekendmaking prijzen

In de week ná Maritiem ’s-Hertogenbosch bekijken we alle formulieren. Degene die het aantal bladzijden van de tentoongestelde boeken heeft geraden (of er het dichtst bij zit) wint de hoofdprijs: de drone. De winnaar wordt zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en krijgt een persoonlijk bericht per e-mail. Dan worden ook de winnaars van de andere prijzen bekendgemaakt.

*Deze actie loopt vanaf Open Monumentendag 2015 (zaterdag 12 september 10.00 – 17.00 uur) tot en met Maritiem ’s-Hertogenbosch (zaterdag 19 september 10.00 – 17.00 uur en zondag 20 september 10.00 – 16.00 uur). In de week tussen beide evenementen is het BHIC open van dinsdag 15 september t/m donderdag 17 september van 10.00 – 16.00 uur. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van het BHIC kunnen niet aan deze actie deelnemen.