Chatten met drie archieven tegelijk

24 oktober 2017

Vanaf 1 november kan er vanaf drie websites via chat een vraag worden gesteld

 

Het kan al langer: chatten met het archief in de avonduren. Medewerkers van afwisselend het BHIC (maandag, woensdag en vrijdag) en Regionaal Archief Tilburg (dinsdag en donderdag) beantwoorden samen vijf avonden in de week vragen via chat die op beide websites worden gesteld door bezoekers. Aan deze succesvolle samenwerking neemt per 1 november 2017 ook het West-Brabants Archief deel.

Vanaf 1 november kan er dus vanaf alle drie de websites via chat een vraag worden gesteld, die afhankelijk van de avond door een medewerker van een van de drie archiefdiensten wordt beantwoord. Alle medewerkers zijn getraind om vragen over alle archieven en onderzoek te beantwoorden en waar nodig mensen door te verwijzen.

Medewerkers van het West-Brabants Archief zullen vooralsnog op vrijdag de vragen voor hun rekening nemen. Zij nemen deze dag over van hun collega's van het BHIC. Bij het BHIC blijft de chat ook 's middags online.

Meer informatie? Lees het bericht uit 2014 over de samenwerking tussen BHIC en Regionaal Archief Tilburg. Of lees het persbericht op de website van het West-Brabants Archief over hun deelname vanaf 1 november.

Deel dit op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken