Ontdek de Citadel via smartphone

2 juni 2017

Wist je dat je met je smartphone bij ons een historische buitenwandeling kunt maken? Onze prachtige Citadel vráágt gewoon om ontdekt te worden! 

 

Veel Bosschenaren en toeristen passeren dagelijks de Citadel aan de Zuid-Willemsvaart in 's-Hertogenbosch, op de fiets, te voet en zelfs per boot nu het vaarseizoen weer gestart is. Vaak blijkt dat ze het prachtige gebouw waar het BHIC in gehuisvest is niet kennen. Maar niet alleen de archieven die we er beheren, ook onze prachtige Citadel zelf vráágt gewoon om ontdekt te worden. 

Wist je dat je met je smartphone bij ons gratis een historische buitenwandeling kunt maken? Zo kom je meer te weten over de historie van de Citadel. Via de izi.TRAVEL-app neemt tv-wandelaar René Bastiaanse je mee en vertelt over de geschiedenis en de functie van dit prachtige gebouw en zijn omgeving. De wandeling duurt ongeveer twintig minuten. 

Geniet deze zomer van deze buitenwandeling en van de mooie omgeving. Tijdens openingstijden ben je bij het BHIC altijd welkom voor meer informatie als je vragen hebt.

Meer informatie over de izi.TRAVEL app

 

Nooit ons laatste nieuws missen?   Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Deel dit op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken