Vierde editie Brabant Quiz: Puzzel mee met René!

22 november 2012

Makkelijk of moeilijk?

Vierde editie Brabant Quiz: Puzzel mee met René!
Daar is ‘ie weer: de Brabant Quiz! René Bastiaanse daagt je uit om je kennis van Brabant (vroeger en nu) te testen. In samenwerking met het Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad en BN/De Stem brengt het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) in de zaterdagkrant van 15 december 2012 de nieuwe Brabant Quiz uit. Vlak voor Kerst zal deze vierde editie van de kleurrijke, maar pittige Brabant Quiz dus bij menig Brabants huishouden op de deurmat vallen.

Met wat parate kennis, nadenken, overleggen, opzoeken en desnoods kunst- en vliegwerk kunnen belangstellenden de vragen vast wel beantwoorden. In totaal bestaat de quiz uit 30 vragen, onderverdeeld in twee gedeelten: één gedeelte (10 vragen) voor de snelle puzzelaar, gevolgd door een tweede gedeelte (20 vragen) voor de échte "diehard" die diep in de geschiedenis van Brabant wil duiken.


Wat je daarmee opschiet? Ongetwijfeld urenlang puzzelplezier, nóg meer kennis over Brabant en … kans op mooie prijzen! Want ook dit jaar geven de initiatiefnemers weer prachtige prijzen weg.

Geïnteresseerden kunnen deze puzzel ná verschijning in de krant tevens terugvinden op de website van het Brabants Dagblad (www.bd.nl/quiz).


Kortom, houdt de Brabant Quiz goed in de gaten en … puzzel óók mee met René!

Deel dit op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken