Wordt Hilde 'Jonge archivaris van het Jaar'? Stem dan op haar!

7 mei 2019

In korte tijd is Hilde uitgegroeid tot een bekend gezicht op de studiezaal, op ons forum en de chat. Wij zien aan onze bezoekers en zeker aan hun reacties dat Hilde alom gewaardeerd wordt. Dat doen wij óók!

 

En dan krijg je opeens te horen dat je genomineerd bent voor ‘Jonge archivaris van het Jaar’… Dit overkwam onze Hilde, die er een beetje van moest blozen toen ze dit mailtje vanochtend in haar mailbox kreeg. “Hoe kan dit, wie zit hier achter?”, vroeg ze zich af. Nou eh, wij Hilde, jouw collega’s hebben hier voor gezorgd!

Ze kwam hier op 15 februari 2018 binnen als stagiaire, omdat zij graag meer praktijkervaring op wilde doen en dat wilde combineren met het schrijven van een onderzoekscriptie over digitale dienstverlening. Inmiddels geven de bevindingen uit haar onderzoek ons een frisse kijk op alle aspecten van de digitale dienstverlening. Ze heeft die zelfs landelijk op het Platform Dienstverlening Archieven gepresenteerd.

In het kort een paar karakterschetsen waarom wij vinden dat jij ook op Hilde zou moeten stemmen:

  • Ze is een kei in dienstverlening: ze is doortastend en ziet direct wat het onderzoek voor de vraagsteller betekent
  • Haar antwoorden zijn gedegen en compleet, daarbij geeft ze voldoende ruimte aan de onderzoeker om zelf nog onderzoek te doen
  • Ze is leergierig en pro-actief en altijd bereid collega’s te helpen, daarbij is niks haar teveel
  • Ze kijkt graag mee in de keuken, haalt haar kennis overal en wil graag taken op zich nemen
  • Als lid van ons chatteam houdt ze ons op een sympathieke manier scherp als het om dienstverlening gaat.

In korte tijd is Hilde uitgegroeid tot een bekend gezicht op de studiezaal, op ons forum en de chat. Wij zien aan onze bezoekers en zeker aan hun reacties dat Hilde alom gewaardeerd wordt. Dat doen wij óók!

Daarom hopen wij vurig dat zij ‘Jonge archivaris van het Jaar’ wordt. Help je mee?

Stem hier op Hilde!  

PS Je kunt per IP-adres maar één keer stemmen, dus graag via je eigen netwerk stemmen

Verkiezing ‘Jonge Archivaris van het Jaar’
De tweede editie van de verkiezing ‘Jonge Archivaris van het Jaar’ wordt georganiseerd door JONG archivarissen, een netwerk voor aankomende en startende archief-professionals in Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd om startende archivarissen extra in de spotlights te zetten en daarmee aan te moedigen bij het realiseren van zijn/haar plannen. Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 31 mei 2019.

Nooit ons laatste nieuws missen?   Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Deel dit op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken