i

Dit verhaal gaat over:

Locatie: Liempde
Tags:

Achter Nelis’ boerderij

vertelde op 15 mei 2020 om 13:06 uur

Een schuur met muren van leem en twijgen, zand op het erf, een kar met houten wielen en tussen boerderij en schuur uitzicht op een schijnbaar eindeloze akker. Zo’n 40 jaar geleden werd deze foto gemaakt op het erf achter de boerderij van Nelis aan de Kasterensestraat 14 in Liempde, zo hebben wij begrepen. Herken jij deze plek en kun je ons er nog wat meer over vertellen? We horen graag van je.

Een schuur achter de boerderij van Nelis van de Sande aan de Kasterensestraat 14,Liempde 1980 (foto: Wies van Leeuwen/Provincie Noord-Brabant, collectie BHIC PNB001039400)
Een schuur achter de boerderij van Nelis van de Sande aan de Kasterensestraat 14, Liempde 1980 (foto: Wies van Leeuwen/Provincie Noord-Brabant, collectie BHIC PNB001039400)

Kijk naar Toen

Speelde jij hier bijvoorbeeld als kind verstoppertje, werkte je er op het land of woon jij nu op dit adres? Of ken je niet zozeer déze schuur, maar kun jij ons wel iets zeggen over hoe zo’n twijgenwand gemaakt werd of over het gebruik van de kar die we zien? Alle herinneringen zijn welkom.

Je kunt reageren in het vak 'Reageer op dit verhaal' hieronder.

Deze foto-oproep verscheen in de rubriek 'Kijk naar Toen' in De Meierij, waarin we op zoek zijn naar de persoonlijke verhalen achter een foto.

Ga naar Kijk naar Toen 

Deel dit verhaal op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op:

Lees ook deze verhalen

vertelde op 15 oktober 2018 om 15:25 uur

Exota bij Jan van schele Sjef

vertelde op 7 november 2019 om 10:01 uur

Koester het zandpad (voordat het te laat is)

vertelde op 26 maart 2020 om 14:37 uur

Onkruid vergaat niet