i

Dit verhaal gaat over:

Locatie: Sint-Michielsgestel
Tags:

Kloosterfeest

vertelde op 20 juni 2011 om 10:54 uur

Bij mijn zus trof ik bijgaande foto aan, waarop leden van de geparenteerde Gestelse families Eijkemans en Verhagen kennelijk een zoveel jarig kloosterfeest vieren. De achtergrond is mij onbekend. Van de juiste voornamen van de Verhagens ben ik niet zeker.

1e rij kinderen links en rechts Toosje en Ria Eijkemans dochters van Willem en Anna Eijkemans-Eijkemans. 2e rij ? Verhagen en zijn vrouw Bertha, 2 nonnen onbekend, onbekend, Kaat Eijkemans-de Kort. 3e rij onbekend, onbekend, Jaantje Eijkemans, Anna Eijkemans, onbekend, Anna van Sjef Verhagen, frater Piet Eijkemans, 4e rij Jan Eijkemans, Lien Eijkemans (moeder). Achterste rij: Koos Verhagen? onbekend, Hein Verhagen? Willem Eijkemans, Jan Staats, Jan Dijkstra, Sjef Verhagen?

Heeft iemand misschien aanvullingen?

Deel dit verhaal op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken

Reacties (4)

F, Schellekens zei op 21 oktober 2014 om 17:26 uur

Wat ik er van herken is:
4e rij 1 Koos Verhagen, 2 Gijs Verhagen, 3 Wim Verhagen, geen Hein.

Marilou Nillesen
Marilou Nillesen bhic zei op 24 oktober 2014 om 11:13 uur

Dank, F. Schellekens. Bekend met de familie Verhagen, maak ik hieruit op? Heeft u toevallig enig idee van hun leeftijden (naar schatting) op het moment dat de foto is gemaakt? Dan kunnen we proberen de foto enigszins te dateren.

Frans Cooijmans, Schijndelseweg 3, Sint-Michielsgestel zei op 27 oktober 2014 om 10:49 uur

Frans Schellekens is een generatie ouder dan ik en zal de Familie Verhagen persoonlijk gekkend hebben. Deze foto is tussen de zijbeuken van de oude kerk op het nu Petrus Dondersplein, genomen. Deze werd in 1932 afgebroken.
Groet, Frans Cooijmans

Marilou Nillesen
Marilou Nillesen bhic zei op 28 oktober 2014 om 09:18 uur

Ah dank Frans, dat is een duidelijke aanwijzing over de datering van de foto. Hopelijk worden er nog meer mensen herkend zodat de namenlijst kan worden aangevuld.

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op: