i

Dit verhaal gaat over:

Locatie: Grave
Tags:

Plons 'ns d'r in!

vertelde op 3 november 2016 om 10:39 uur

Wat een waterspektakel moet dit zijn geweest in de Oude Haven van Grave! Werkte jij je hier ook in het zweet of zoefde je misschien van de grote glijbaan af? Laat het ons weten!

We kijken hier naar een sportief en zomers tafereel met de naam 'Plons 'ns d'r in!', een soort 'Wipe Out' van de jaren tachtig. Het doet ons ook enigszins denken aan het tv programma 'Te land, ter zee en in de lucht.' Van de glijbaan op de achtergrond zoefden zelfgemaakte wagentjes gevuld met enthousiaste kinderen naar beneden.

Ken jij de jongens die op de zwartwit foto hieronder boven het water bungelen of ben je zelf misschien ook met een plons in de Oude Haven beland? We zijn ook op zoek naar mensen die ons meer kunnen vertellen over het evenement zelf: wanneer en waarom vond dit festijn plaats? Deel je herinneringen met ons!

Via Peter Vermeulen uit Ravenstein ontvingen wij inmiddels de onderstaande kleurenfoto's die het evenement in Grave letterlijk en figuurlijk in een ander daglicht zetten ;) Ook stuurde Peter de uitslag op! Op zoek naar nog meer plaatjes van Plons 'ns d'r in? Kijk dan ook naar deze foto's op onze website.

Waterspektakel 'Plons 'ns d'r in' bij de Oude Haven in Grave
 
Deel dit verhaal op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op:

Lees ook deze verhalen

vertelde op 4 juni 2015 om 12:59 uur

Graafs waterplezier

vertelde op 7 juli 2015 om 13:10 uur

Graafse autobus in actie!