skip naar content skip naar hoofdnavigatie spring naar service navigatie
sluit
Hulp nodig?

Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)

Meer informatie over de chat-service? Klik hier

Online op dit moment

Stel je vraag

Arnout van Erp
Arnout van Erp Bhic
Menu
sluit
Hulp nodig?

Chat is online op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp: 06-12887717 (alleen berichtjes)

Meer informatie over de chat-service? Klik hier

Online op dit moment

Stel je vraag

Arnout van Erp
Arnout van Erp Bhic

Schoolklas in Sint Hubert

Deze foto straalt één en al gezelligheid uit! Zeventien jongens en meiden staan gebroederlijk naast elkaar, de armen om elkaar heen geslagen. Wie kan ons meer vertellen over deze schoolklas uit Sint Hubert?

Schoolklas uit Sint Hubert, ca. 1984. Bron: Fotostudio Jan Waarma

Dit kiekje is gemaakt rond 1984 en in het midden zien we juf M. Heijs. Meer informatie hebben we niet en je begrijpt het al, wij zijn op zoek naar de namen van deze leerlingen.

Herken jij oud-klasgenoten en sta je misschien zelf ook op deze foto? Weet jij naar welke school deze jongens en meisjes gingen en kun je daar meer over vertellen? Deel je herinneringen!

Deze foto-oproep verscheen in de rubriek 'Kijk naar toen' in de Koerier Mill.

Ga naar Kijk naar Toen

Reacties (6)

Jolanda Hendriks zei op 23 augustus 2017 om 13:38
Op deze foto staan volgens mij Peter Nabuurs, Eugene vd Wiel, Arno Kremers, Yvonne Reintjes, Jolanda vd Ven, Karsten Tielemans, Anne Marie v Berkel, Brigitte Nabuurs, Karin v Dijk, Marian Nooijen, Melinda Hartjes, Marcia Aalbers, Rian vd Linden, Leonie van Dijk, Marieke van Dijk, Jurgen Tielemans (?) En Moniek Reintjes. Dit is een mix van twee klassen, geen van beide klassen staat er compleet op.
Yvonne de Vries-Reintjes zei op 25 augustus 2017 om 21:12
Ik heb eerlijk gezegd geen idee wie jij bent Jolanda Hendriks (misschien getrouwd en vroeger Jolanda van der Ven???), maar ik sluit me bij bovenstaande aan, dus ik vind het sowieso knap van je dat je dit zo hebt kunnen opnoemen :-)

Ik kan bevestigen dat het Jurgen Tielemans is, alhoewel ik wel twijfel over of het Marcia is. Het is inderdaad een mix van 2 klassen, die beiden niet compleet zijn. Van deze kinderen is bijna iedereen uitgevlogen naar dorpen om Sint Hubert heen of verder weg. Alleen de volgende mensen die op de foto staan, wonen nog - of opnieuw - in Sint Hubert: Peter Nabuurs, Marcia Aalbers, Marieke van Dijk, Jurgen Tielemans, mijn zus Monique Reintjes en ikzelf, Yvonne Reintjes. Vijf ervan wonen er bij mijn weten in Mill, 1 in Wanroij en 1 in Haps. De rest woont ook allemaal binnen een redelijke straal van Sint Hubert, op Annemarie na, die wel verder weg woont.

Wie neemt de pen over en wil ook brokjes informatie delen? Hartelijke groeten, Yvonne de Vries-Reintjes
Jolanda Hendriks zei op 26 augustus 2017 om 18:24
Ja, Yvonne, ik ben inderdaad Jolanda Hendriks-vd Ven. Woon nu in Mill. Over Marcia twijfelde ik ook een beetje maar heb ook geen idee wie het anders is. Waarom de foto is gemaakt weet ik ook niet. Heeft het misschien te maken met het feit dat juffrouw Heijs toen 40 jaar werkzaam was als juf ofzo? Maar waarom dan niet alle kinderen uit deze twee klassen? Ik kan het mij niet herinneren....
Albert zei op 27 augustus 2017 om 17:46
Juffrouw Heijs kan helaas geen toelichting meer geven, want zij is ongeveer 18 maanden geleden op 91 jarige leeftijd overleden.
Peter v/d Cruysen zei op 27 augustus 2017 om 21:54
Dit is ook een gedeelte van mijn klas. Alleen ik kan deze foto ook niet herinneren. Als ik het goed heb is was mijn klas de laatste toen Juf Heijs stopte met lesgeven. Daarna zat ik bij de andere helft bij meester Janssen. Daarna ben ik helaas van school gegaan (lom de Schakel Boxmeer).
Hanneke van der Eerden
Hanneke van der Eerden bhic zei op 28 augustus 2017 om 08:44
Wat goed dat jullie de namen nog weten! En de juf heeft toch nog ruim 30 jaar van haar welverdiende pensioen kunnen genieten.

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op:

Lees ook deze verhalen

Doe mee en vertel jouw verhaal!