i

Dit verhaal gaat over:

Locatie: Boxtel
Tags:

Sta jij op de foto van opvangtehuis St. Antonius in Boxtel?

vertelde op 7 maart 2019 om 16:29 uur

Melk met een vel maar ook hutten bouwen en Pipo de Clown kijken op de kamer van de directrice. Rinus Zonneveld verbleef eind jaren vijftig zes weken in kinderopvangtehuis St. Antonius in Boxtel en is op zoek naar andere kinderen die daar in die periode verbleven. Sta jij ook op de foto?

Eind jaren vijftig ben ik zes weken in Boxtel geweest. Dit werd geregeld door de RK parochie Laurentius in Heemskerk door mevrouw Floor. Ik was toen 12 jaar. Ik herinner me elke dag hete melk met vel; huh! Dagelijks middagslaap anderhalf uur, vaak wandelingen maken in het bos, hutten bouwen en bootjes snijden uit boomschors, erg leuk! Een keer op zaterdag tv kijken op kamer van directrice (Dappere Dodo of Pipo de Clown). Vanuit de doorgang van de  slaapzaal naar het zusterkamertje las de zuster voor, voor het slapen gaan.                      

Ik zou het leuk vinden contact te hebben met groepsgenoten van toen die zich op de foto's herkennen. Op de foto bij het hek sta ik (Rinus Zonneveld) in het midden met pet. Naast mij - eveneens met pet - Bert (of Aad) Zonneveld. Bert en ik woonden destijds allebei in Heemskerk. Op de andere foto dezelfde groep in de slaapzaal.   

Wil je in contact komen met Rinus Zonneveld? Reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar info@bhic.nl tav Rinus Zonneveld

Deel dit verhaal op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op:

Lees ook deze verhalen

vertelde op 19 november 2012 om 08:48 uur

Het klooster bij Kindertehuis Sint Jozef te Veldhoven