Familie Nadorp/Thomasse

vertelde op 13 juli 2009 om 17:40 uur

Hartelijk dank voor uw eerste antwoord op mijn vraag wat betreft stads archief Den Bosch en het Geldersarchief.
ik heb daar ook al een keer naar toe geschreven maar ik kwam ook niet verder , wel een uitnodiging om daar in de boeken e.d. te kijken maar de afstand en vervoer is voor mij te ver omdat ik uit het Westland kom .
maar misschien zijn er nog meer mensen die er wat meer van weten of familie die dit ook zoeken, wie weet.
dus het gaat over de Geboortedatum van Johannes Nadorp en zijn vrouw Anna Maria Thomasse ze zijn in Den Haag op 24 mei 1760 in ondertrouw gegaan meer heb ik van hun niet gevonden.
Met Vriendelijke Groet
Dhr.Nadorp

Reacties (2)

Dorethé zei op 14 juli 2009 om 11:18 uur

Voor de doopboeken van Den Bosch hoef je niet naar Den Bosch, die zijn online te doorzoeken via de genoemde website (helaas kan ik zo snel geen overzicht vinden, weet dus niet of alles erop staat).
Ik heb even gezocht, kan niet direct een Anna Maria Thomasse vinden tussen 1740 en 1750. Wel krijgen in die periode 117 dopelingen de naam Anna Maria, 93x Joanna Maria en 20x Johanna Maria. Bij 45 dopelingen heet de vader Thomas. Ik heb ze niet allemaal bekeken, maar wellicht zou deze in aanmerking kunnen komen:
Op 20/7/1747 laten Thomas van Br. en Joanna van de Graef in de Jacobskerk een dochter RK dopen genaamd Anna Maria van Br. In 1749 laat dit ouderpaar nog een zoon dopen, dan is de achternaam Van Bré. Doopgetuigen staan ook genoemd.
Misschien kun je aan de hand van de namen van de kinderen van Johannes Nadorp en Anna Maria Thomasse en de bijbehorende doopgetuigen verder komen.
Succes.

Pauwel zei op 8 januari 2019 om 21:37 uur

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op: