i

Dit verhaal gaat over:

Locatie: Grave
Tags:

Groeten uit...

vertelde op 21 juli 2011 om 12:12 uur

Wie vroeger op vakantie ging, vertrok niet zonder zijn adressenboekje. Want uiteraard kreeg het thuisfront, net als ooms en tantes en de buren, een mooie kaart van de vakantiebestemming. Liefst met een getekend zonnetje en de temperatuur ter plekke.

 

 

Maar weinig ansichtkaarten zijn zo indrukwekkend als deze groet uit Grave. Vier Graafse locaties verpakt in een engelachtige vlinder.

 

Wie herinnert zich deze kaart? Of de plekken op de foto’s? Vertel het ons!

Deel dit verhaal op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken

Reacties (3)

Dorethé zei op 22 juli 2011 om 09:45 uur

Kunnen jullie een link naar een grotere foto plaatsen? Het is nu allemaal een beetje klein om goed te kunnen zien. Bedankt!

Mariët Bruggeman bhic zei op 1 augustus 2011 om 12:00 uur

Hoi Dorethé,

inderdaad is de foto een beetje te klein om nog echt iets te onderscheiden. En als je de foto opslaat en vergroot, wordt het allemaal niet echt duidelijker. Mijn collega die de foto heeft geplaatst is echter nog op vakantie; zodra zij terug is vraag ik aan haar of ze een grotere foto op onze website kan plaatsen. Dus heel graag nog even geduld ???

Marilou Nillesen bhic zei op 22 augustus 2011 om 10:52 uur

Ja, het heeft even geduurd maar nu is het gelukt. Jullie hebben helemaal gelijk; van de plaatjes uit Grave zelf blijft op dit formaat weinig herkenbaars over.

Als je nu met je muis op de kaart gaat staan en je klikt, opent zich een grotere afbeelding. Wie weet, roept dit herinneringen op? We zijn benieuwd!

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op: