i

Dit verhaal gaat over:

Locatie: Geffen
Tags:

Muzikaal intermezzo

vertelde op 19 juli 2010 om 11:29 uur

Er is hier iets officieels aan de gang, iets met een burgemeester of een pastoor of zo. Ongetwijfeld heeft er al een spreker op het podium gestaan, en er zullen er vast nog enkele volgen. Op het moment van de foto kan iedereen zich even laten onderdompelen in het gezang van dit koor.

Kijk eens hoe geconcentreerd de koorleden zijn op de muziek. Geen enkele luisteraar voelt zich geroepen om ondertussen een praatje te maken met zijn of haar buurman.

De foto zal zo rond 1960 zijn gemaakt, dus zijn deze jongedames nu de 50 al gepasseerd. Dit wordt vast een feest der herkenning, dus we mogen veel reacties verwachten.

Geffenaren, laat van jullie horen! We zijn benieuwd naar jullie reacties.

Deel dit verhaal op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken

Reacties (2)

leny Romme zei op 17 juni 2014 om 19:25 uur

Het lijkt alsof deze foto is genomen in de hal van de Aloysiusschool. Misschien wel met de opening van de school. Ik herken helaas niemand van de koorleden. Alleen de man rechts achteraan zou Toon Cremers of een broer van hem kunnen zijn.
De Aloysiusschool is geopend in januari 1958. Gezien de zomerse kleding van de dames is het toch niet bij die gelegenheid geweest lijkt me.

Marilou Nillesen
Marilou Nillesen bhic zei op 19 juni 2014 om 13:38 uur

Dank voor je aanvulling, Leny. Gezien de kleding zou de opening van deze Geffense school afvallen. Wel fijn dat je de Aloysiusschool als mogelijke locatie herkent. Wie weet brengt dit inwoners van Geffen wel op een nieuw spoor. We blijven benieuwd!

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op:

Lees ook deze verhalen

vertelde op 24 september 2009 om 11:08 uur

Huldiging

vertelde op 21 oktober 2013 om 14:08 uur

C&A presenteert!

vertelde op 11 april 2013 om 16:26 uur

Dameskoor