i

Genezing: mijn angst, mijn geloof, mijn bevinding

vertelde op 16 januari 2016 om 22:19 uur

Het was Mei 1989 ... ik voelde me al geruime tijd niet goed. Nadat ik de huisarts had bezocht, moest ik naar het ziekenhuis voor onderzoek, een echo van de bovenbuik. Daar zagen ze iets ... en men moest meteen foto's maken van mijn buik .. Ik merkte het en was bang .. heel bang ..

Grafkapel van het H. BruurkeIk kreeg te horen dat er een gezwel zat van 4 cm, dat ook heel voelbaar was.. en dat ik daarvoor naar Den Bosch moest naar een radioactieve kamer ..Ik maakt me heel ongerust en dacht, zo dat was het.

Ik was in die tijd heel vaak bij het Bruurke geweest in verband met de ziekte van mijn vader, tot hij stierf op 20  februari  1989. Ik schreef een briefje thuis. Ik was moeder van drie kinderen (nog steeds, gelukkig) en kon, vond ik zelf, niet gemist worden. Ik vroeg om hulp aan het Bruurke en stopte het briefje in zijn handen.

Het was op donderdag. De zaterdag erop  was ik bij mijn moeder op visite ... ik voelde iets gebeuren ..wist niet wat er was. Ik voelde aan mijn buik ... en het gezwel (het ding) het was weg !! 

Ik moest nieuwe onderzoeken ondergaan en kreeg 1 juli 1989 (mijn vaders verjaardag) de uitslag in het Osse ziekenhuis .. Dr van Etten was het. Mijn man en ik gingen naar binnen... De dokter gaf me een hand en zei: Jij kan de wijde wereld in, het is weg...

Wat er toen door me heen ging, was: het Heilig Bruurke heeft een wonder verricht ..kan niet anders...

Ik wilde dit al heel lang vertellen. En ik ben intussen 71 jaar. Het zou jammer zijn als dit nooit geschreven zou zijn .. ik bezoek met regelmaat het Bruurke ... ben heel rustig als ik ben geweest en dank hem voor alles !!!   

Deel dit verhaal op:
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Toevoegen als favoriet
  • Afdrukken

Reacties (1)

Mariët Bruggeman
Mariët Bruggeman bhic zei op 20 januari 2016 om 13:28 uur

Wat een mooi verhaal, Mw. van den Heuvel; gelukkig zijn de wonderen de wereld dus nog niet uit !

Reageer op dit verhaal

Heb je al een account? Log in met je gegevens.

Heb je nog geen account? Plaats zonder inloggen, of Registreer een account

Help spam voorkomen en los de volgende som op:

Lees ook deze verhalen

vertelde op 30 september 2009 om 10:22 uur

Een bijzondere gave

vertelde op 30 mei 2009 om 15:58 uur

Het heilig bruurke van Megen

vertelde op 7 februari 2011 om 09:12 uur

Pijnbezwering